Saturday, 1 September 2012

Seoul Garden

Assalamualaikum semua..
ni entry pertama di bulan september..
ada apa dgn bulan september??
mintak2 moga Allah luaskan rezeki kita,pnjgkan umur kita,lapangkan dada kita,permudahkan segalanya,..insyallah.. amin..

fuhh.. kalini entry agak dramatik sikit..
hahaha..kenapa dramatik??
sbb NAJ yg berdrama.. :)

ceritanya.. 
dah lama sebenarnya NAJ teringin sangat nk pergi mkn kt Seoul Garden.. :)
tgk blog member2 update sal mknan tu..terus NAJ ckp kat member2..termasuklah en.tunang skali..
sbb terlampau bnyk sangat mulut ni bersungut nak pergi makan kat situ..
akirnya en.tunang ikutlah kehendak jiwa ni.. 
Alhamdulillah..
makanan situ kena ngan selera NAJ..
NAJ mintak soup Kimchi.. :)
En.tunang suka sup sahaja.. yg lainnye dia ckp..xkena selera..
orite.. :)



Harga:: 2Adult -- RM84.00
Plus Tax:: RM98.00
**ade jgk la sen2 tuh...xingat dah**





dah mmg terasa nk makan sangat...main bayar tutup mata aje.. 
disebabkan byran boleh tahan..
En.tunang suruh saya makannnn apa aje ade kt situ...
semua jnis saya try.. :) 
jakun tak jakun lain cite.. yg penting..explore :P
saya mmg makannnn jeee kerjanya..
duduk  5 minit..makan2..lps tu jalan2 pegang pinggan...
en.tunang yg tukang fry semua benda yg saya amik..

kami berdua keluar dari kedai tu disaat kedai tu nak tutup dah..
hebat bukan? :)


en.tunang..


keluar dengan sengih2..
Alhamdulillah.. :)

tapi...dalam tersengih2 saya tu...
en.tunang tetiba mengeluarkan kata2 sebegini...
en.tunang "awak..abg nak cakap ni.."
saya " ape?"
en.tunang " ni the first and the last kita pergi kat situ ok?"
saya terus angguk lelaju2..

makna.. mmg xkena langsung dengan selera dia.. :)
sekian terima kasih...

psstt///:: tak kena ngan selera..tapi selera dia yang paling besar saya tgk masa makan tuhh.. :)

1 comment:

budak hitam said...

nanti bawak aku g sini, blanja aku. okes? wehaa