Thursday, 25 August 2011

menternak lemak di merata-rata tempat!!

haih..salam semua..
salam ramadhan..hihi..
malam ni mood sedikit baik...senyum je selalu..
yes..kena senyum..muka pn jadi muda selalu yee.. :)

malam ni dah mula pack2 baju..nak balik trgnu esok..yeaayyy..
cukup..
nak cerita perkara lain ni..

semalam..
saya berbuka puasa dengan housemate2 yg rock n roll semuanye..
just x cukup sorang aje..
dira..yg sudah berkampung di indonesia seminggu yg lepas..

hi dira..!!~jangan cemburu..
kak nur upload gmbar2 ye..
untuk tatapan dira~~ :)

pertama kali..
kami berlapan boleh keluar sama2..berbuka sesama..
hihi~~..berlagak..keluar pukul 6.30 ptg..
mentang2 la PKNS & SACC MALL depan umah aje pn..
rncang lain..lain yg jadinye..
apa2pun..kami berlapan..harung jugak...

survey2 pizza..tgk2 dah penuh..
hahhhh~~sapo nak bagi ekauu tempat kosong masa2 camni..cubee cakap..
masing2 muka cam cempedak goreng dah..
hehe.,.nak xnak..tepi orang jual bazaar jugak jadi tempat berbuka kami..

ingatkan kami berlapan je yg berbuka kat tepi tu..
rupa2nya...ramai...yeaahhh!!ada kawan seangkatan..
sebelum tu..sempat posing!!~


haa..nilah house2mate saye...
comel2..lawa2 semuanya,..tp..saya lah yg paling tua..sbb saya sorang yg amik ijazah kt situ..
semuanya diploma..ye adik2~~hihi

xpe2..diorang tetap gila2~~.sukaaa...
kami berbuka kt situ lah..sadis tol.. :) tp xpe..pengalaman mengajar..
jangan ingat SACC MALL tu harta kita yg punya nk p suka2 hati je masa.. :)
hihi~~..

then...nak tnggu masuk kat pizza hut tu..
kami melewoo2 kat tempat lain..
pergi MPH..baca2 buku...
hihi...sukaaa~~..


nak buat camne,,muka msing3 dah letih..yg terbayang hanyalah pizza..
pizzaa.pizzaa...

pas makan pizza..masing2 nak hulur la duit2..
membebel sorang2 tgk caj gedabak mahal..
haha,,,.hanya mampu tersenyum..kih2..biasalah..time tu tgk pizza aje..
mahal xmahal no 2..
yg penting bedal dulu~~..

haha.,.memang penat cmpur ketawa berjalan dgn housemate.,.
walau diorang muda...diorang pnadai hormat orang yg dewasa,..
bukan tua yeee~~haha.,.

akan rindui mereka lam 1 minggu nanti~~..
SELAMAT HARI RAYA ADIK2!!~~
hihi...

psstt:: gmbar banyak lagi..tp tnggu balik rumah laaaaa...rumaah free~~..sini..
broadband slow macam siput BABI~ :)

hehe.,.tata..

esok balik trgnu!! yeaaayy..
En.sayang..I love u more..
Ummi Abah..wait me ok!!miss u oll soo much!!


No comments: