Thursday, 20 October 2011

tapi....
cinta bukan milik kitaaaa...
semuaaa..
harus berakhir.....
yeaaaaaaa.....

salam smua..
kuat2 saya karok lagu ni dengan housemate baru..
ni lagu alyah...
tetiba nk karok lagu ni..
bergegar sebijik umah sewa nih..

aduhai..
lama bebenor tak update belog..
ni rajin update..
entah bila pulak nk update lagi ni..
ni rindu nk menulis lah ni..

tangan gatal jeee nk update..
kurang2 tak tebal mana debu blog...
ada debu ke?

final exam makin hampir..
makin hampir..
makin bnyk assgmnt kna buat,,
pelik bukan??
tak pelik..
sbb tu tanda lecturer nak tgk studentnya banyak lebam bawah bijik mata..
bila lebam...
banyklah yang jadi panda..
termasuk saya,,
bila jadi panda,,
saya pon tercari2...
produk apa nk ilangkan lebam bawah mata..
dengan sekuat daya..
saya pergi beli..
rajin lagi...
pakai n pakai...
bila dah pakai hari2..
tahap kerajinan saya mula kurang..
saya pn jadi malas..
bila jadi malas..
maka..
jadi perhiasan dalam kantung make up saya..
bila jadi perhiasan..
maka..

saya hanya mampu melihat!!

dan last2..saya ketawa..

entah kenapa saya update entry ni pn xtahu...
...

en.sayang cite sal angry bird yang dia cari weekend lepas..
haha..
en.sayang dlm proses mencari yang betul2 saya nak..
pening betul kepalanya..
xpe..

biarkan dia begitu..
haha!!~

nak buat assigment pulak!!..
bye2..



psst:: apa yang pelik pada gambar ni?? ni gmbr pada tahun lepas..yakni pada minggu konvo unimas.. :)
 
en.sayang ms ni kurus kering seprti tiang gol..lain benar kalo cm sekarang...
saya ms ni..tembam sikit.. :)
skang..saya lah manusia yang menjaga pinggang!!!...

dah2..
bye2~~


hug n kisses~



No comments: