Saturday, 1 October 2011

nak touching2 skit..

salam..
malam ni cam touching skit r..
entah la nape...

tetiba je rindu family...rindu en.sayang..sangat2...
bila rindu memang sah2 la ngaga mulut luas2 nangis kan..
tapi saya tetap sopan..

saya selalu kuatkan jiwa saya sendiri..
yang saya tak keseorangan dalam semua ni..
tetiba je malam ni terasa sangat..
mgkin sebab housemate smua balik umah masing2..
saya lak sorang2..

selalunya keadaan ni yang saya akan hadapi kalo weekend..
tapi nk bt camne kan..
kerana ilmu gagahi jua..

saya memang betul2 tak sabar,,
nak abis study...
nk grad..
boleh saya duk dekat2 jeee dgn orang2 yg saya sayang..
faktor sorang2 je kut kat shah alam..
jadi saya touching malam ni..



tadi makan nasi sesorang...teringat...
kalo kat umah..mesti umi temankan saya makan..
adik ecah yg menyibuk3 sekali makan..
teringin nak makan masakan umi..

tadi pun teringat..
kalo tak makan abis nasi..
msti sebakul en.sayang bebelkan kat saya..
saya telan jugak.. saya sedih...

saya rindu semua tuu...
lambatnya masa berjalan...

kalo skype dengan family..
cepat2 jee saya nak letak..
sedangkan kalo borak2 sampai subuh pon saya tak kisah..
bila tgk wajah2 kerinduan kat skype...
terus rasa nak nangis...


jauh mana pn saya dengan family...
tetap rindu...rindu sesangat..

terasa jauh....

orang2 yang saya sayang...
saya rindu kalian semua...






sememangnye saya rindu!!~


2 comments:

penggila lensa said...

sabor ness cik nur amina... adat doss berjauhan ngn pamily nim.. ambe pun rindu gok ke anok branok.. xpe.. insyaALLAH kejauhan kite nim ade manfaatnya... amin... ya rabb.. ;)

amina said...

mekasih ya sahabatku~~ mmg dh..kena sabor...nk buat gane..sengih jelah bulih buat hoo..guane?? comel dop blog ambe owppp.....